HTML

Mingyá' 30

Csoportblog arról, hogy milyen érzés matematikailag belépni a középkorúságba, avagy hogyan éljük meg, hogy mingyá' 30 évesek leszünk!

Friss topikok

  • "a barátom barátnője": SMS-ben tudatta részhez egy apró adalék, hogy a lágerfürer visszaírt: "... láza nincs, ha valamily... (2009.07.17. 14:41) Túl a bulin

Linkblog

Bulin innen, bulin túl, avagy túl a barátságon...

2009.10.08. 21:41 Mingyá 30

Szép napot mindenkinek, kicsit megfeledkezett mindenki a közeljövő eseményiről. De akkor is mindenki 30 lesz, ha akar, ha nem.

Pláne ha erre lesznek emberek, akik még ünnepséget is szerveznek erre az alkalomra. Lelkileg már hangolódunk, és különben is egyesek előbb lesznek harminc, pechükre, de azért csak túlélik.

De ha a hír igaz, és miért ne lenne, mielőtt mindenki mattra inná magát a buliban, lesz lehetőség a vajdánál egy kis elmélkedésre, és persze Martinatya is rendelkezésre fog állni. Érkezés időben, mert zsolozsmázni fogunk. Utána szerény étkezés, kenyér (folyékony) lesz, ezt messzi földről hozatom az eseményekre lelkileg is felkészülni vágyóknak.

Addig is minden jót, és áldás kísérjen utatokon.

MA

Szólj hozzá!

Címkék: barátok buli hőskor

A bejegyzés trackback címe:

https://mingya30.blog.hu/api/trackback/id/tr931437505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása