HTML

Mingyá' 30

Csoportblog arról, hogy milyen érzés matematikailag belépni a középkorúságba, avagy hogyan éljük meg, hogy mingyá' 30 évesek leszünk!

Friss topikok

  • "a barátom barátnője": SMS-ben tudatta részhez egy apró adalék, hogy a lágerfürer visszaírt: "... láza nincs, ha valamily... (2009.07.17. 14:41) Túl a bulin

Linkblog

Ízlések és pofonok

2009.06.30. 23:50 Mingyá 30

Tény ami tény, elég különböző (zenei) ízléssel áldott meg minket a sors. Zenéből nekem inkább a rockosabb verzió jön be és már nagyon várom, hogy egy kis Marilyn Mansont (+ egy kis feldolgozás) és Limp Bizkitet hallgathassak a Volt fesztiválon pár nap múlva és nagyon sajnálom, hogy a Prodigyre valószínűleg most sem jutok el… Nem is beszélve az Offspringről vagy a Guano Apesről. Nem semmi egy névsor, de minden sajnos nem jön össze. Mindenesetre az a zene, amit ez a pár név sejtet elég távol áll a Cascada és Natalie Horler által képviselttől, akinek mellesleg szerintem semmi baj az alakjával :)

Erről jut eszembe, még pár éve egy igen komoly megállapításra jutottunk az egyik legjobb haverommal, Ákossal, miszerint fiúk között a jó barátság alapja mindenben a közös ízlés, kivéve a lányokat! Ha belegondoltok nincs is annál jobb, mint amikor megosztotok egy jó pálinkát, együtt megisztok egy jó bort, dumáltok, esetleg végignéztek élvezettel egy meccset, majd ugyanarra a zenére ropjátok egész éjjel és az egymás mellett álló 2 barátnő közül nem ugyanazt választjátok. A lányok is jól járnak, mert nem marad egyik sem hoppon (így a mi dolgunk is egyszerűbb) valamint összeveszni sem kell, hogy ki látta meg hamarabb!

Visszatérve a bugira, az ütemes zenét én is szeretem, bár ez a fajta tucc tucc bennem kevesebbet mozgat meg, mint az énekes látványa. Én maradnék valami erőteljesebb dobszólónál. Klippekkel kapcsolatban, ha van időtök böngészni, akkor itt egy lista, ahol összeállították az évtized 100 legjobb klippjét(100-81, 80-61, 60-41, 40-21, 20-1). Jómagam a feléről sem hallottam és rengeteg olyan van benne, amitől a hideg is kiráz, de van benne egy két érdekes. Az egyik kedvencem Battles: Atlas. Az egész klipp nagyon egyszerű, ahogy egy üvegkalitkábban nyomják a neogarázsrockot a fiúk. A zenének is van egy hangulata, bár ahányszor meghallom az énekest, elfog a röhögés. Viszont a bugit kétségtelenül magában hordozza, ahogy ütemessen dobolnak abban a kis üvegdobozban. Van egy magyar összeállítás is, amiből a Bëlga: Szerelmes vagyok én! antiklippje a kedvencem. Az a szám, maga az antitökély. Minden fajta rím és dallam mellőzésével és a férfiideálok bálványozásával! :)       
 
Ahogy itt egyre jobban kezdek belemélyedni a klippekbe, egyszerre én is tudnék vagy 20at ide belinkelni a La Bouche-tól az 2 Unlimiteden illetve snow-n keresztül (hamár Retró klub) egészen björkig vagy Massive Attcakig, egyrészt mert baromi jók, másrészt hogy terjesszem a kultúrát és az ízlésemet. Persze ez itt egy elég durva vegyesfelvágott. Egy egy szám illetve buli erejéig rengeteg előadótól tudnék ajánlani számokat.
A végére kiemelnék még egy szintén ütemes klippet nem elhanyagolható mértékben a gyönyörű Alesha Dixon háttértáncával. Remélem nektek is tetszik ;)
 

Ádám

 

N.E.R.D.-She Wants To Move

 

Szólj hozzá!

Címkék: hangulat klipp ádám ízlés

A bejegyzés trackback címe:

https://mingya30.blog.hu/api/trackback/id/tr101219056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása