HTML

Mingyá' 30

Csoportblog arról, hogy milyen érzés matematikailag belépni a középkorúságba, avagy hogyan éljük meg, hogy mingyá' 30 évesek leszünk!

Friss topikok

  • "a barátom barátnője": SMS-ben tudatta részhez egy apró adalék, hogy a lágerfürer visszaírt: "... láza nincs, ha valamily... (2009.07.17. 14:41) Túl a bulin

Linkblog

Túl a bulin

2009.07.13. 22:23 Mingyá 30

Ezt is megértük. Sikeresen túlestünk a FÚCK 2009 rendezvényen, amely idén a Mingyá' 30 kódnevet viselte. Ettünk, ittunk, buliztunk, ittunk, csajoztunk, ittunk, fiatalodtunk, és egy picit még ittunk is. Azt hiszem, hogy teljes volt az ügyfélelégedettség. És persze sikerült néhány tapasztalattal gazdagabbá válni:

  • Egészen jól éneklem az Abba Money című számát
  • A mai lányok hiába néznek ki 20 évesnek, valójában alig múltak 15 évesek
  • Diszkóban nem pogózunk, mert kidobnak minket
  • A hostessek ritkán árulják el a nevüket és SOSEM maradnak még bulizni egy kicsit a meló után
  • A Bacardi kóla jobban ízlik, mint a viszki-almalé kombó
  • Nem vagyunk ám buzik, ez csak a látszat...

Amikor pénteken leérkeztünk, kicsit még aggódtam, hogyan fogjuk bírni. Az első éjszaka még kicsit nyögvenyelősen ment, de azért két óra karaoke eléggé fel tudja dobni a hangulatot. 5 óra alvás után pedig meglepően frissen ébredtem. Áron vietnami C vitaminja tényleg ér valamit másnaposság ellen. Szombaton pedig olyan dolgokat csináltam, amiket nem is gondoltam volna. Ide tartozik a fürdés a hideg Balatonban, miközben fújt a szél. Gyerekkorom óta nem voltam ennyire tökös gyerek. Igaz, a fürdés után egy darabig megint nem voltam elég tökös, de az a vízhőmérsékletnek tudható be.:) Aztán tiszteletbeli vajda is lettem. A barátom barátnője pedig SMS-ben tudatta, hogy felelősséggel tartozom az uráért. Na így lettem én lágerführer.:)

Aztán a szombat éjszaka mindent vitt. Nincs is jobb, mint a Black Magic udvarán ülni, szivarozni, rumkólázni, és fogadni a gyerekek elismerő mondatait. Igen, hölgyeim és uraim, élni tudni kell! Legalább 2 napig olyanok voltunk, mint amilyenek valójában vagyunk, mentesen minden társadalom által ránk kényszerített szereptől, ledobva a női rabigát (nem úgy gondoltam, drágám!), kieresztve a bennünk rejlő tinédzsert. Jó, hogy tudunk ilyenek lenni. Jó, hogy nappal tudunk a tűz körül beszélgetni (ez de bölcsészes volt), utána pedig végigdorbézolni egy éjszakát mérnök módjára. Sajnálhatja az, aki nem jött el.

Jövőre, veletek, ugyanitt! Vagy máshol, de azt akkor nem a vajda fogja szervezni!:)

Csaba

1 komment

Címkék: barátok hétvége buli fúck

A bejegyzés trackback címe:

https://mingya30.blog.hu/api/trackback/id/tr911244773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"a barátom barátnője" 2009.07.17. 14:41:46

SMS-ben tudatta részhez egy apró adalék, hogy a lágerfürer visszaírt: "... láza nincs, ha valamilye fájna, kap gyógyszert ..." Ez a helyesírási mód még egy mérnöknél is súlyos alkoholos befolyásoltságot jelez, úgyhogy a fenti beszámoló ittunk, ittunk és még picit ittunk is része igazolást nyert. :)
süti beállítások módosítása